Vojvodina preko Apatina do desete prvenstvene pobede nakon dvanaest kola!

Vojvodina preko Apatina do desete prvenstvene pobede nakon dvanaest kola!

APATIN, 26. JANUAR 2020. GODINE
Autor teksta: Milan Vraneš


Izveštaj:
Vojvodina nastavlja sa serijom pobeda, i sigurno drži lidersko mesto na tabeli Super lige. Šesta uzastopna pobeda ostvarena je na gostovanju na kuglanji “Banja Junaković” protiv domaće ekipe Apatina, osmoplasirane ekipe u Super ligi. Ekipa Apatina, koja od sredine prvog dela Super lige nastupa u oslabljenom sastavu, nije bila konkurentna našoj ekipi u ovoj utakmici. Simonović i Baranj su u prvom bloku odigrali veoma zrelo, u potpunosti nadigravši svoje protivnike i doneli ekipi vođstvo od 0:2 i 111 čunjeva gde su u nastavku utakmice preostala dva bloka samo povećavali razliku u čunjevima do samog kraja. Veoma sigurna partija i ishod koji se uzimajući u obzir formu jedne i druge ekipe u potpunosti mogao očekivati.

Nakon dvanaest odigranih kola, i dalje smo tri boda u prednosti u odnosu na prvog pratioca, ekipu Partizana, dok su se Spartak i Kragujevac nerešenim ishodima u svojim utakmicama za jedan korak odaljili od prilike da se ozbiljnije umešaju u šampionsku trku. U naredna tri kola Super lige, mogao bi se nazreti novi prvak države za sezonu 2019/20, a u tim utakmicama, narednog vikenda ugostićemo ekipu Kragujevca, potom gostujemo ekipi Partizana i zatim nam u goste dolazi Metalac.

Apatin – Vojvodina : 1:7 (3392:3569)

Igrač utakmice bio je Čongor Baranj sa 648 oborenih čunjeva.


SVI REZULTATI 12. KOLA

Sastavi ekipa:
Vođe ekipa su se odlučile za sledeće sastave:

Apatin:
Predrag Majstorović, Nemanja Musulin, Mile Vuletić, Drljača Miroslav, Jovanić Đorđe, Igor Sabo
Rezerve: Milorad Bosić

Vojvodina:
Slobodan Simonović, Čongor Baranj, Andor Rac, Dragan Gajin, Zdravko Kresović, Saša Juhas
Rezerve: Relota Boris


Naredna utakmica:
U okviru 13. kola Super lige, dočekujemo ekipu Kragujevca. Utakmica je na programu 02. Februara sa početkom od 14:00 časova gde ćemo pokušati da zabeležimo novu pobedu pred gostovanje Partizanu u utakmici koja u mnogome može da odredi prvaka države.


KK VOJVODINA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:
ZAPRATITE NAS NA FACEBOOK-U ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAM-U

Autorska Prava

Tekst i fotografije objavljene u ovom članku, su vlasništvo kuglaškog kluba “Vojvodina”, Novi Sad. Korišćenje sadržaja bez prethodne usmene ili pismene saglasnosti kluba je STROGO ZABRANJENO.

Autor Teksta: KK “Vojvodina”

Reakcija na Članak

Podeli na Facebook

Dobrodošli na zvaničnu internet stranicu kuglaškog kluba Vojvodina, Novi Sad. Svim simpatizerima kluba i ljubiteljima kuglanja želimo ugodan boravak na našoj stranici.

© Copyright 2020. Sva prava zadržana.
Stranicu skrojio FusionIdea.

NAVIGACIJA