Vojvodina i kompanija “SIM” treću godinu zaredom na istom koloseku uspeha, želja i ambicija!

  • VESTI
  • 03/10/2019
  • 420 PREGLEDA
Vojvodina i kompanija “SIM” treću godinu zaredom na istom koloseku uspeha, želja i ambicija!

Treću godinu zaredom, Novosadska kompanija “SIM” nastavlja sa podrškom ambiciozno zamišljenog, dugogodišnjeg projekta na kojem uprava kluba pažljivo radi od prošle sezone a tiče se visokog plasmana u Super ligi i plasmana u Evro kupove naredne sezone i jačanju samog igračkog kadra. Kompanija “SIM” od prvog dana je stala iza svih ambicija uprave kluba, bezrezervno pružila podršku i postala deo naše crveno bele porodice, na naše veliko zadovoljstvo, pošto je kompanija “SIM”  poput naziva koji naš klub nosi – postala sinonim uspešnosti za grad Novi Sad i samu pokrajinu preko dve decenije. Uprava kluba će kao i do sada nastojati da promoviše sve vrednosti kompanije kroz sva klupska dešavanja, kako na samim kuglanama tako i putem internet sajta i društvenih mreža.

Kompanija “SIM” osnovana je 13. septembra 1991. godine. Osnovna delatnost kompanije je trgovina proizvodima crne i obojene metalurgije. Od svog osnivanja, kompanija “SIM” iz godine u godinu povećava obim poslovanja. Asortiman se značajno proširio, pa danas, osim proizvoda obojene i crne metalurgije, nude tržištu i proizvode iz oblasti vodovoda, kanalizacije, grejanja, elektromaterijala, HTZ Opreme i drugo. Od 2007. godine, kompanija “SIM” poseduje sertifikat ISO 9001:2008, izdat od strane DOO PANCERT Novi Sad.


Vlasnik kompanije, Dušan Rajkov o kompaniji kaže:
“Višegodišnja tradicija u oblasti crne i obojene metalurgije i činjenica da je naše preduzeće lider u regionu Vojvodine u ovoj oblasti, omogućava nam da obezbeđujemo širok asortiman prizvoda i stalnost u ponudi po tržišnim cenama. Podrška i poverenje koje dobijamo od kupaca svedoče da smo na dobrom putu. Zbog toga nastavljamo dalje.”

POSETITE SAJT FACEBOOK STRANICA

Autorska Prava

Tekst i fotografije objavljene u ovom članku, su vlasništvo kuglaškog kluba “Vojvodina”, Novi Sad. Korišćenje sadržaja bez prethodne usmene ili pismene saglasnosti kluba je STROGO ZABRANJENO.

Autor Teksta: KK “Vojvodina”

Reakcija na Članak

Podeli na Facebook

Dobrodošli na zvaničnu internet stranicu kuglaškog kluba Vojvodina, Novi Sad. Svim simpatizerima kluba i ljubiteljima kuglanja želimo ugodan boravak na našoj stranici.

© Copyright 2020. Sva prava zadržana.
Stranicu skrojio FusionIdea.

NAVIGACIJA