Slobodan Simonović je novi/stari pojedinačni prvak Srbije!

  • VESTI
  • 06/07/2020
  • 965 PREGLEDA
Slobodan Simonović je novi/stari pojedinačni prvak Srbije!

NOVI SAD, 06. JUL 2020. GODINE
Autor teksta: Zdravko Kresović


Posle sjajne klupske sezone i osvajanja duple krune Slobodan osvaja i pojedinačno prvenstvo Srbije. Za svakog sportistu titula najboljeg u državi je san, a Slobodanu je ovo uspelo dva puta i to za redom. Ovo je prvi put da jedan kuglaš uspeva odbraniti ovako prestižnu titulu, bravo Slobodane!

U finalu za protivnika je sjajnog Nikolu Matijaša iz Partizana, koga uspeva pobediti u spektakularnoj završnici oborivši tri devetke za redom u 115., 116, i 117. hitcu.

Slobodan je na putu do šampionske titule odigrao pet nastupa:
Kvalifikacije Srbij za top 16 – 1 nastup
1/8 finala
1/4 finala
1/2 finala
Finale

Slobodan Simonović je sjajan sportista, kvalitetan čovek i dobar drug, a želimo mu i verujemo, da će svi ovi uspesi i energija koju pokazuje biti ulaznica u reprezentaciju Srbije, sa našim zlatnim momcima koji mahom igraju u inostranstu.

Kuglaški klub Vojvodina sa ovom titulom zatvara jednu od tri najuspešnije sezone u istoriji dugoj ravno 50 godina. Predivan poklon za sve navijače, igrače, sponzore I naš grad Novi Sad.


KK VOJVODINA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:
ZAPRATITE NAS NA FACEBOOK-U ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAM-U

Autorska Prava

Tekst i fotografije objavljene u ovom članku, su vlasništvo kuglaškog kluba “Vojvodina”, Novi Sad. Korišćenje sadržaja bez prethodne usmene ili pismene saglasnosti kluba je STROGO ZABRANJENO.

Autor Teksta: KK “Vojvodina”

Reakcija na Članak

Podeli na Facebook

Dobrodošli na zvaničnu internet stranicu kuglaškog kluba Vojvodina, Novi Sad. Svim simpatizerima kluba i ljubiteljima kuglanja želimo ugodan boravak na našoj stranici.

© Copyright 2022. Sva prava zadržana.

NAVIGACIJA