U najuzbudljivijoj utakmici sezone, Vojvodina remizirala sa Kragujevcem

U najuzbudljivijoj utakmici sezone, Vojvodina remizirala sa Kragujevcem

NOVI SAD, 02. FEBRUAR 2020. GODINE
Autor teksta: Milan Vraneš


Izveštaj:
U okviru 13. kola Super lige, na kuglani Spens dočekali smo ekipu Kragujevca gde je viđena prava superligaška utakmica, puna preokreta i neizvesnosti, u kojoj je naša ekipa imala priliku da preko Juhasa pred sam kraj, u pretposlednjem hicu obezbedi pobedu. Njemu je bilo potrebno da obori “seljaka” i da pređe u punu postavu kako bi na svom kontu imao više čunjeva od Đorđevića (2:2 u setovima) ali je koncentracija izostala za prvi ovosezonski remi Vojvodine. Koliko je kuglanje zanimljiv i dinamičan sport, govori činjenica da je naša ekipa na ovoj utakmici imala svega 2 promašaja od ukupno 720 hitaca koliko cela ekipa izvede (6 igrača po 120) a jedan od ta dva promašaja je na kraju napravio razliku između remija i pobede.

Od prvog bloka, raspodela igračkih poena odvijala se ujednačeno, 1:1, 2:2 a naša ekipa je od samog početka utakmice do samog kraja na svom kontu imala prednost u čunjevima koja se kretala u proseku od 50 čunjeva. U veoma toplim uslovima za igru, i tradicionalno teškoj kuglani za velike rezultate, igrači jedne i druge ekipe dali su svoj maksimum u današnjoj utakmici, a najbolji rezultat utakmice od 586 oborenih čunjeva potvrđuje sve to.

Ovim remijem, naša ekipa ostala je na liderskoj poziciji i pet kola pre kraja prvenstva ima tri boda prednosti u odnosu na prvog pratioca, ekipu Spartaka a u narednom kolu, u derbi meču 14. kola gostujemo ekipi Partizana na Banjici.

Vojvodina-Kragujevac: 4:4 (3373:3347)

Igrač utakmice bio je Čongor Baranj sa 586 oborenih čunjeva.


SVI REZULTATI 13. KOLA

Sastavi ekipa:
Vođe ekipa su se odlučile za sledeće sastave:

Vojvodina:
Dragan Gajin, Slobodan Simonović, Čongor Baranj, Andor Rac, Saša Juhas, Zdravko Kresović
Rezerve: Relota Boris, Milan Vraneš

Kragujevac:
Marko Marinković, Darko Marković, Dragoslav Vuksanović, Uroš Jagličić, Vlada Đorđević, Aleksandar Milinković


Naredna utakmica:
U okviru 14. kola Super lige, gostujemo ekipi Partizana, direktnom rivalu za borbu za titulu prvaka Srbije. Utakmica je na programu u nedelju, 09. Februara sa početkom od 11:00 časova na kuglani “Banjica”u Beogradu.


KK VOJVODINA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:
ZAPRATITE NAS NA FACEBOOK-U ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAM-U

Autorska Prava

Tekst i fotografije objavljene u ovom članku, su vlasništvo kuglaškog kluba “Vojvodina”, Novi Sad. Korišćenje sadržaja bez prethodne usmene ili pismene saglasnosti kluba je STROGO ZABRANJENO.

Autor Teksta: KK “Vojvodina”

Reakcija na Članak

Podeli na Facebook

Dobrodošli na zvaničnu internet stranicu kuglaškog kluba Vojvodina, Novi Sad. Svim simpatizerima kluba i ljubiteljima kuglanja želimo ugodan boravak na našoj stranici.

© Copyright 2022. Sva prava zadržana.

NAVIGACIJA