Pobeda Vojvodine nad gostima iz Češke sa rezultatom u drugom planu i druženjem uz večeru

  • VESTI
  • 15/05/2019
  • 1399 PREGLEDA
Pobeda Vojvodine nad gostima iz Češke sa rezultatom u drugom planu i druženjem uz večeru

Jučeranjom međunarodnom prijateljskom utakmicom na kuglani “Alimenta”, naš klub ugostio je ekipu SK “Žižkov Praha” iz Češke. Činjenica da je utakmica odigrana poslednjeg dana meseca maja, puna dva meseca od završetka prvenstva, da su igrači u potpunosti van trenažnog procesa, karakter i akcenat same utakmice bio je neupitno usmeren ka upoznavanju, druženju i razmeni iskustava sa gostima iz Češke, a nakon same utakmice druženje je nastavljeno uz večeru.

U uvodnom bloku, koji je bio revijalnog karaktera, pored igrača Žižkova, Tomaša Dvoraka, nastupili su još i bivši igrač našeg kluba a sadašnji prvotimac Jedinstva iz Novog Bečeja, Ervin Komaromi, igračica ŽKK Vojvodine Milica Šović i trener našeg kluba Marija Kresović koja je danas odigrala sjajno, i oborila 620 čunjeva, gde je odmah nakon njega počela i utakmica. Ovom prilikom se zahvaljujemo svim učesnicima revijalnog bloka jer su svojim prisustvom i učešćem dali svoj doprinos jučerašnjem danu.

KK “Vojvodina” – SK “Žižkov Praha”: 8:0 (3337:3124)

Revijalni blok:
Milica Šović – 561, Marija Kresović – 620, Ervin Komaromi – 591, Tomaš Dvorak – 516.

Prvi blok:
Boris Relota – Martin Beran: 572:529 (3:1)
Dragan Gajin – Josef Kaspar: 535:510 (3:1)

Drugi blok:
Milan Vraneš – Jiri Zetek: 539:537 (3:1)
Zdravko Kresović – Petr Veverka: 574:517 (2:2)

Treći blok:
Bogdan Kurjakov – Lukas Vacek: 563:500 (3:1)
Saša Juhas – Stanislav Schuh: 554:531 (2,5:1,5)

Prijateljima iz SK “Žižkov Praha” se zahvaljujemo na kontaktu i želji da sa našim klubom odigraju prijateljsku utakmicu i samim dolaskom u Novi Sad, u nadi da smo bili dobri domaćini uz dato obećanje da ćemo biti njihovi gosti sledeće godine u Pragu.

Nakon jučerašnjeg druženja, uprava kluba će biti aktivna i nastaviće sa realizacijom zacrtanih ciljeva u svim strukturama kluba pred Superligašku sezonu, koju sa nestrpljenjem i velikim ambicijama isčekujemo.

Galerija Fotografija

Autorska Prava

Tekst i fotografije objavljene u ovom članku, su vlasništvo kuglaškog kluba “Vojvodina”, Novi Sad. Korišćenje sadržaja bez prethodne usmene ili pismene saglasnosti kluba je STROGO ZABRANJENO.

Autor Teksta: KK “Vojvodina”

Reakcija na Članak

Podeli na Facebook

Dobrodošli na zvaničnu internet stranicu kuglaškog kluba Vojvodina, Novi Sad. Svim simpatizerima kluba i ljubiteljima kuglanja želimo ugodan boravak na našoj stranici.

© Copyright 2022. Sva prava zadržana.

NAVIGACIJA