Počinje nova superligaška sezona, Vojvodina jača za Keregđarta

  • VESTI
  • 11/09/2021
  • 371 PREGLEDA
Počinje nova superligaška sezona, Vojvodina jača za Keregđarta

Novi Sad, 11. Septembar 2021. GODINE
Autor teksta: KK “Vojvodina”


Izveštaj:

Po završetku prethodne takmičarske sezone igrači su otišli na zasuležen odmor kako bi napunili baterije za novu sezonu. Tokom letnjeg prelaznog roka niko nije napustio klub, a u završnici prelaznog roka dovedena je stara želja, igrač koji je već bio dovođen u  vezu sa Vojvodinom u prethodnim godinama- Boris Keregđarto. Radi se o kvalitetnom igraču kome izuzetno leži domaća kuglana. Boris je ponikao u kuglaškom klubu Petrovaradin, gde je bio najbolji igrač kluba, odakle je i prešao u crveno-belu porodicu. Njegov lični rekord je 633 koji je postigao u Zrenjaninu protiv Kristala, dok mu je na individualnim takmičenjima najznačajniji rezultat srebrna medalja na Božićnom turniru u Vrbasu, kada je ostao iza Čabe Zavarka, a dva puta je ušao i u top 8 na pojedinačnom državnom prvenstvu.

Vojvodina je dobila i jednog novog reprezentativca, Nemanju Todorovića koji je svojim dobrim partijama iz prethodne sezone zaslužio poziv u juniorsku reprezentaciju sa kojom je nastupao na minulnom Svetskom prvenstvu u Kranju. Zbog reprezentativnih obaveza nije imao puno vremena da odahne od prethodne naporne sezone ali zato spreman dočekuje novu. Nemanja jeste najduže vreme u trenažnom procesu ali ne zaostaju ni ostali igrači puno. Svi igrači su na vreme počeli pripreme i sa novom energijom će otvoriti novu sezonu. Klub je dodatno pojačan i povratkom Bogdana Kurjakova koji je nakon pauze od godinu i po dana ponovo na raspolaganju ekipi i spreman dočekuje predstojeće izazove.

Vojvodina će na tri fronta imati izazove. Pored takmičenja u Super ligi i Kupu Srbije, posle 15 godina čekanja napokon će se takmičiti i na međunarodnom nivou. Od 05. do 09. oktobra odigraće NBC Kup koji se igra u nemačkom mestu Lorsch gde se prijavilo 20 muških ekipa iz 12 zemalja.

Na otvaranju sezone u prvom kolu Super lige Vojvodina na domaćem terenu dočekuje Jedinstvo iz Novog Bečeja, utakmica je na programu 12. 09. 2021. sa početkom od 14h. Igrački kadar kluba za takmičarsku sezonu 2021/2022 čine: Simonović Slobodan, Gajin Dragan, Kresović Zdravko, Todorović Nemanja, Keregđarto Boris, Rac Andor, Nikolić Igor, Kovačević Vojislav, Relota Boris i Kurjakov Bogdan.

KK VOJVODINA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOK-U ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAM-U

Autorska Prava

Tekst i fotografije objavljene u ovom članku, su vlasništvo kuglaškog kluba “Vojvodina”, Novi Sad. Korišćenje sadržaja bez prethodne usmene ili pismene saglasnosti kluba je STROGO ZABRANJENO.

Autor Teksta: KK “Vojvodina”

Reakcija na Članak

Podeli na Facebook

Dobrodošli na zvaničnu internet stranicu kuglaškog kluba Vojvodina, Novi Sad. Svim simpatizerima kluba i ljubiteljima kuglanja želimo ugodan boravak na našoj stranici.

© Copyright 2020. Sva prava zadržana.
Stranicu skrojio FusionIdea.

NAVIGACIJA