Ognjen Cvjetićanin i Vladimir Šiška u poseti našem klubu na kuglani Spens

Ognjen Cvjetićanin i Vladimir Šiška u poseti našem klubu na kuglani Spens

NOVI SAD, 02. JUN 2020. GODINE
Autor teksta: Zdravko Kresović


Danas u prostorijama kuglane SPENS posetili su nas član gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin i Predsednik GSSNS Vladimir Šiška. Činjenica je da bez pomoći grada i države i retkih zaljubljenika u kuglanje, naš sport ne bi preživeo i iz tog razloga smo im svima veoma zahvalni.

Projekat koji smo pokrenuli pre dve godine sa ciljem da na 50. rođendan vratimu titulu državnog prvaka u naš grad je u potpunsti ispunjen. Prvo smo bez poraza osvojili 1. Ligu srbije grupa Vojvodina a potom u prvoj sezoni izdominirali Super ligom i osvolili prvenstvo kolo pre kraja.

U ovom trenutku okrećemo se narednoj sezoni i još većim ambicijama gde nas očekuju internacionalna takmičenja, odlazak na Svetski kup u Slovačkoj Podbrezovi, kao i željni plasman u Ligu Šampiona. Za ove poduhvate će nam svakako trebati pomoć grada i pokrajine, a na nama je da nastavimo da nižemo uspehe i da Novi Sad i pokrajnu čije ime nosi naš klub i najboljem svetlu predstavljamo.


KK VOJVODINA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:
ZAPRATITE NAS NA FACEBOOK-U ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAM-U

Autorska Prava

Tekst i fotografije objavljene u ovom članku, su vlasništvo kuglaškog kluba “Vojvodina”, Novi Sad. Korišćenje sadržaja bez prethodne usmene ili pismene saglasnosti kluba je STROGO ZABRANJENO.

Autor Teksta: KK “Vojvodina”

Reakcija na Članak

Podeli na Facebook

Dobrodošli na zvaničnu internet stranicu kuglaškog kluba Vojvodina, Novi Sad. Svim simpatizerima kluba i ljubiteljima kuglanja želimo ugodan boravak na našoj stranici.

© Copyright 2022. Sva prava zadržana.

NAVIGACIJA