Majstorović Predrag i Radonić Dejan novi članovi Vojvodine

  • VESTI
  • 14/07/2023
  • 602 PREGLEDA
Majstorović Predrag i Radonić Dejan novi članovi Vojvodine

Novi Sad, 14. JUL 2023. GODINE
Autor teksta: KK “Vojvodina”


Izveštaj:

Posle odlaska Todorović Nemanje iz kluba, uprava se posvetila dovođenju pojačanja kako bi se popunilo upražnjeno mesto. U letnjem prelaznom roku dvojica igrača su potpisali za novosadsku Vojvodinu. Reč je o Majstorović Predragu koji dolazi iz redova Apatina i Radonić Dejanu koji je do sada nastupao za Kristal iz Zrenjanina.

O Majstoroviću ne treba puno trošiti reči jer je dobro poznat kuglaškoj javnosti. U kuglanju je tek 10 godina a već iza sebe ima 3 odličja sa Vojvođanskih kao i dva sa državnih prvenstava, a samim tim je i redovan je učesnik top 16 pojedinačnog državnog prvenstva.

Svoju prvu značajniju medalju osvojio je u decembru 2017. godine kada na vojvođanskom tandemu, u paru sa Jovanić Strahinjom, osvaja bronzanu medalju. Samo mesec dana kasnije došao je i do svoje prve državne medalje koja je isto bila bronzana, ali ovaj put u disciplini mix sa Lemić Natašom. Već na početku naredne sezone, opet sa Lemić Natašom, dolazi do još jedne medalje, ali ovaj put do titule vojvođanskog prvaka u mixu. Iste sezone dolazi do najboljeg plasmana na pojedinačnom Vojvođanskom prvenstvu gde je opet osvojio bronzanu medalju. Peta medalja je bila i najznačajnija, kada je pre malo više od godinu dana na pojedinačnom državnom prvenstvu osvojio još jednu bronzanu medalju.

Radonić Dejan je mlad momak koji je i dalje junior i pred njim je svetla budućnost. Do sad još nema medalju sa juniorskih državih prvenstva, ali to će pokušati da promeni na svim frontovima i predvodiće naše mlade momke na juniorskom ekipnom prvenstvu. U prošlosti se uspešno takmičio na kupovima gradova gde je osvojio više medalja od kojih ima dve zlatne iz sezone 2019/2020. Na kadetskom državnom prvenstvu najbolji plasman ostvario je 2019. godine kada je zauzeo 5. mesto.

Novajlijama želimo dobrodošlicu u našu novosadsku porodicu, puno uspeha i dobre rezultate u crveno-belom i plavom dresu. 🙂


KK VOJVODINA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOK-U ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAM-U

Autorska Prava

Tekst i fotografije objavljene u ovom članku, su vlasništvo kuglaškog kluba “Vojvodina”, Novi Sad. Korišćenje sadržaja bez prethodne usmene ili pismene saglasnosti kluba je STROGO ZABRANJENO.

Autor Teksta: KK “Vojvodina”

Reakcija na Članak

Podeli na Facebook

Dobrodošli na zvaničnu internet stranicu kuglaškog kluba Vojvodina, Novi Sad. Svim simpatizerima kluba i ljubiteljima kuglanja želimo ugodan boravak na našoj stranici.

© Copyright 2022. Sva prava zadržana.

NAVIGACIJA