Borbena Crvena Zvezda iznenadila Vojvodinu i nanela joj treći prvenstveni poraz

Borbena Crvena Zvezda iznenadila Vojvodinu i nanela joj treći prvenstveni poraz

NOVI SAD, 07. MART 2020. GODINE
Autor teksta: Milan Vraneš


Izveštaj:
Nakon trijumfa nad ekipama Beograda i Partizana, ekipa Vojvodine ipak nije uspela da završi gostovanja u ovoj sezoni na kuglani “Banjica” sa maksimalnih 3/3. Crvena Zvezda, pobrinula se da Vojvodina doživi treći ovosezonski poraz u Super ligi i propuštena je prva od tri meč lopti za overu titule. Igrači Crvene Zvezde, svesni činjenice da u ovoj utakmici sa eventualnim porazom ne mogu da pokvare svoj plasman na tabeli, ušli su sa željom da se nadmeću, i da igraju za čunj više uz bledo izdanje Vojvodine – krajnji epilog je sasvim opravdan. Vojvodina je u odnosu na prethodna dva gostovanja na kuglani “Banjica” protiv Beograda i Partizana odigrala dve stotine pedeset čunjeva manje i tu se krije glavni uzrok poraza. Da je ova pobeda Crvene Zvezde blago iznenađenje – svakako da jeste, ali su još jedanput pokazali da kao domaćini protiv izrazitih favorita pružaju najbolje partije. Čestitke ekipi Crvene Zvezde na fer i korektnoj utakmici a Vojvodina će priliku za nova dva prvenstvena boda koji bi joj osigurali tutulu prvaka Superlige tražiti na kuglani “Funk Arena” u Bačkoj Topoli narednog vikenda protiv drugoplasiranog Spartaka.

Crvena Zvezda – Vojvodina: 5:3 (3487:3435)

Igrač utakmice bio je Čongor Baranj sa 632 oborena čunja.


SVI REZULTATI 16. KOLA

Sastavi ekipa:
Vođe ekipa su se odlučile za sledeće sastave:

Crvena Zvezda:
Goran Cimeša, Novak Obradović, Goran Bukva, Jovica Janković, Dragan Vukelić, Pavle Stojanović
Rezerve: Jovan Kerečki

Vojvodina:
Čongor Baranj, Boris Relota, Dragan Gajin, Slobodan Simonović, Kresović Zdravko, Saša Juhas
Rezerve: Andor Rac, Milan Vraneš


Naredna utakmica:
U okviru 17. kola Super lige, ujedno i pretposlednjeg, gostujemo ekipi Spartaka koja se nalazi na drugom mestu na tabeli sa tri boda manje od naše ekipe. Utakmica je na programu u subotu, 15. Marta sa početkom od 14:00 časova na kuglani “Funk Arena” u Bačkoj Topoli.


KK VOJVODINA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:
ZAPRATITE NAS NA FACEBOOK-U ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAM-U

Autorska Prava

Tekst i fotografije objavljene u ovom članku, su vlasništvo kuglaškog kluba “Vojvodina”, Novi Sad. Korišćenje sadržaja bez prethodne usmene ili pismene saglasnosti kluba je STROGO ZABRANJENO.

Autor Teksta: KK “Vojvodina”

Reakcija na Članak

Podeli na Facebook

Dobrodošli na zvaničnu internet stranicu kuglaškog kluba Vojvodina, Novi Sad. Svim simpatizerima kluba i ljubiteljima kuglanja želimo ugodan boravak na našoj stranici.

© Copyright 2022. Sva prava zadržana.

NAVIGACIJA