Vojvodina ubedljiva protiv Car Lazara za +3 na tabeli, Kresović u “klubu 200”

Vojvodina ubedljiva protiv Car Lazara za +3 na tabeli, Kresović u “klubu 200”

NOVI SAD, 19. JANUAR 2020. GODINE
Autor teksta: Milan Vraneš


Izveštaj:
Pauza koja je usledila nakon jesenjeg dela prvenstva u Superligi, ovog vikenda je počeo prolećni deo prvenstva a u okviru 11. kola ugostili smo ekipu Car Lazara iz Kruševca. Utakmica, u kojoj su se sastale prvoplasirana i poslednjeplasirana ekipa na tabeli, nije pružila mnogo uzbuđenja i neizvesnosti, a naša ekipa i u ovu utakmicu ušla je u najjačem sastavu, motivisano sa imperativom pobede i nova dva prvenstvena boda i ostvarila ubedljivu, devetu prvenstvenu pobedu.

Činjenica da je ekipni rezultat od 3456 oborenih čunjeva drugi najbolji rezultat ove sezone na kuglani Spens (nakon 3460 protiv Beograda u 1. kolu), govori koliko ekipa ozbiljno pristupa svakoj utakmici, svakom protivniku. Nerešen ishod u duelu Spartaka i Beograda te poraza Kragujevca od Partizana, naša ekipa je za jedan bod povećala razliku u odnosu na prve pratioce (Spartak i Partizan) na tri boda pred gostovanje Apatinu u narednom kolu.

Vojvodina-Car Lazar : 7:1 (3456:3195)

Igrač utakmice bio je Dragan Gajin sa 620 oborenih čunjeva.


SVI REZULTATI 11. KOLA

Sastavi ekipa:
Vođe ekipa su se odlučile za sledeće sastave:

Vojvodina:
Čongor Baranj, Saša Juhas, Slobodan Simonović, Andor Rac, Dragan Gajin, Zdravko Kresović
Rezerve: Relota Boris, Milan Vraneš

Car Lazar:
Vlado Jovčeski, Žarko Kozić, Gojko Eskić, Ljubiša Zdravić, Ilija Jevremović, Strahinja Dramičanin


Kresović u “klubu 200”:
Nakon Borisa Relote i Bogdana Kurjakova, kapiten ekipe Zdravko Kresović je treći igrač u istoriji kluba koji je zabeležio 200. nastup za klub, a uprava kluba mu je za tu priliku spremila plaketu zahvalnosti za sav trud, zalaganje i požrtvovanost koju je pokazao tokom svih godina delovanja u klubu. Čestitke Zdravko!


Naredna utakmica:
U okviru 12. kola Super lige, gostujemo ekipi Apatina na kuglani u Banji Junaković. Utakmica je na programu 26. Januara sa početkom od 14:00 časova gde ćemo pokušati da zabeležimo novu pobedu pred mini seriju utakmica (Kragujevac, Partizan, Metalac) koje u mnogome mogu da odluče konačni plasman Super lige za ovu sezonu.


KK VOJVODINA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:
ZAPRATITE NAS NA FACEBOOK-U ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAM-U

Autorska Prava

Tekst i fotografije objavljene u ovom članku, su vlasništvo kuglaškog kluba “Vojvodina”, Novi Sad. Korišćenje sadržaja bez prethodne usmene ili pismene saglasnosti kluba je STROGO ZABRANJENO.

Autor Teksta: Vraneš Milan

Reakcija na Članak

Podeli na Facebook

Dobrodošli na zvaničnu internet stranicu kuglaškog kluba Vojvodina, Novi Sad. Svim simpatizerima kluba i ljubiteljima kuglanja želimo ugodan boravak na našoj stranici.

© Copyright 2020. Sva prava zadržana.
Stranicu skrojio FusionIdea.

NAVIGACIJA