Slobodan Simonović u još jednom finalu Bačka Opena

  • VESTI
  • 06/11/2020
  • 458 PREGLEDA
Slobodan Simonović u još jednom finalu Bačka Opena

Novi Sad, 03. NOVEBAR 2020. GODINE
Autor teksta: KK “Vojvodina”


Izveštaj:

Završene su kvalifikacije za treći otvoreni međunarodni turniru Bačka Open 2020, gde je nastup upisalo 259 takmičara u muškoj konkurenciji.

Prošlogodišnjem finalisti i osvajaču trećeg mesta Simonović Slobodanu, ovo je treći uzastopni plasman u finale (na prvom održanom turniru zauzeo je 5. mesto). U kvalifikacijama je oborio 582 čunjeva i sa šeste pozicije je izborio veliko finale. Najbolji rezultat ostvario je prošlogodišnji igrač Vojvodine, Juhas Saša sa 596 oborenih čunjeva. Pored Slobodana i Saše u finalu će nastupati prošlogodišnji šampion Lončarević Adrian i ovogodišnji kvalifikanti: Ostojić Goran (prošlogodišnji vicešampion), Dragić Žarko, Vlajkov Radovan (pobednik prvog Bačka opena), Zavarko Čaba, Nježić Dragan, Keregđarto Boris, Kovačić Predrag i Vekić Goran, prva rezerva je Klićarić Bojan.

Iz Vojvodine na ovogodišnjem turniru nastupali su još Kresović Zdravko i Kovačević Vojislav. Kapiten Vojvodine, Zdravko oborio je 558 čunjeva, zauzeo je 17. mesto i u poslednjim hitcima je ispustio plasman u finale. Nešto slabije je odigrao Vojislav, oborio 534 čunja i zauzeo 34. mesto.

Finale ovogodišnjeg Bačka Opena igra se 15. Novembra sa početkom 16h.


KK VOJVODINA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOK-U ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAM-U

Autorska Prava

Tekst i fotografije objavljene u ovom članku, su vlasništvo kuglaškog kluba “Vojvodina”, Novi Sad. Korišćenje sadržaja bez prethodne usmene ili pismene saglasnosti kluba je STROGO ZABRANJENO.

Autor Teksta: KK “Vojvodina”

Reakcija na Članak

Podeli na Facebook

Dobrodošli na zvaničnu internet stranicu kuglaškog kluba Vojvodina, Novi Sad. Svim simpatizerima kluba i ljubiteljima kuglanja želimo ugodan boravak na našoj stranici.

© Copyright 2020. Sva prava zadržana.
Stranicu skrojio FusionIdea.

NAVIGACIJA