Pobedom nad Slobodom, Vojvodina uz dva rekorda otpočela pohod na kup Srbije

Pobedom nad Slobodom, Vojvodina uz dva rekorda otpočela pohod na kup Srbije

NOVI BEČEJ, 01. DECEMBAR 2019. GODINE
Autor teksta: Milan Vraneš


Izveštaj:
Na novosagrađenoj kuglani u Novom Bečeju, utakmicom 1/16 finala protiv Slobode iz Stare Moravice otpočeli smo pohod na kup Srbije. Žreb je hteo da ovo bude jedini duel 1/16 finala, a pobednika je čekala ekipa Novosadskog Radničkog u 1/18 finala. Činjenica da ekipa Slobode dolazi iz nižeg ranga takmičenja nije uticala da ekipa uđe opušteno u utakmicu. Činjenica da se nastupilo u gotovo najjačem sastavu, dovoljno govori koliko se poštuju svi protivnici, nezavisno od takmičenja i ranga iz kojeg dolaze. Evidentna razlika u kvalitetu, viđena je tokom čitavog trajanja utakmice, koja se odvijala samo u jednom smeru, i bilo je pitanje sa kolikom razlikom će se utakmica završiti u korist naše ekipe, na kraju ispostavilo se – sa maksimalnih 0:8 uz višak od 362 čunja. Žreb za 1/4 finale kupa, biće održan u Beogradu, 3. Decembra u 12:00h gde će pobednik duela Radnički NS – Vojvodina saznati ime protivnika u 1/4 finalu.

Zahvaljujemo se domaćinima sa kuglane u Novom Bečeju na srdačnom dočeku i organizaciji utakmice, uz konstataciju da je lokalna televizija snimila prilog o utakmici gde su Čongor Baranj i Milan Vraneš dali izjave.

REZULTATI UTAKMICE

Oborena su dva rekorda, pojedinačni od 664 čunjeva koji je sada u vlasništvu Čongor Baranja (stari rekord Čaba Zavarko 630 čunjeva), i ekipni koji sada iznosi 3574 čunjeva.

Slobodan-Vojvodina : 0:8 (3212:3574)

Igrač utakmice bio je Čongor Baranj sa oborenih 664 čunjeva.


Sastavi ekipa:
Vođe ekipa su se odlučile za sledeće sastave:

Sloboda:
Robert Juhas, Jovan Stojanović, Norbert Števo, Slavko Jovanović, Adam Lak, Frank Sabolč
Rezerve: Mark Jovanović

Vojvodina:
Dragan Gajin, Slobodan Simonović, Čongor Baranj, Boris Relota, Saša Juhas, Zdravko Kresović
Rezerve: Milan Vraneš


FOTO GALERIJA:


Naredna utakmica:
U okviru 1/8 finala kupa Srbije, naša ekipa formalno gostuje ekipi Radničkog iz Novog Sada na kuglani Spens (staze 5-8). Utakmica je na programu 6. Decembra a bolji iz ovog duela, plasiraće se u 1/4 finale kupa Srbije koje je na programu 21/22. Decembra.


KK VOJVODINA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:
ZAPRATITE NAS NA FACEBOOK-U ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAM-U

Autorska Prava

Tekst i fotografije objavljene u ovom članku, su vlasništvo kuglaškog kluba “Vojvodina”, Novi Sad. Korišćenje sadržaja bez prethodne usmene ili pismene saglasnosti kluba je STROGO ZABRANJENO.

Autor Teksta: Vraneš Milan

Reakcija na Članak

Podeli na Facebook

Dobrodošli na zvaničnu internet stranicu kuglaškog kluba Vojvodina, Novi Sad. Svim simpatizerima kluba i ljubiteljima kuglanja želimo ugodan boravak na našoj stranici.

© Copyright 2020. Sva prava zadržana.
Stranicu skrojio FusionIdea.

NAVIGACIJA