Od 15. Septembra jedini “Voša Shop” u Srbiji dostupan na našem sajtu!

  • VESTI
  • 12/08/2019
  • 622 PREGLEDA
Od 15. Septembra jedini “Voša Shop” u Srbiji dostupan na našem sajtu!

Sezona koja je ispred nas sa sobom donosi još novina. U pripremi je “Voša Webshop” koji će ujedno biti i jedini webshop u Srbiji preko kojeg se mogu kupiti navijački artikli vezani za Vojvodinu kao sportski brend uopšteno, ne samo artikli u vezi sa kuglaškim klubom. Prilikom otvaranja webshop-a u ponudi će se naći muške, ženske i dečije majice sa preko 20 različitih motiva sa opcijom odabira boje majice sa težnjom da se asortiman artikala ubuduće proširi i na dukseve, šorceve, kape, šolje i ostale artikle.

Webshop će biti aktivan od 15. Septembra, a za vas uskoro spremamo promo kodove sa kojima ćete moći da ostvarite popust nakon otvaranja webshop-a.

Autorska Prava

Tekst i fotografije objavljene u ovom članku, su vlasništvo kuglaškog kluba “Vojvodina”, Novi Sad. Korišćenje sadržaja bez prethodne usmene ili pismene saglasnosti kluba je STROGO ZABRANJENO.

Autor Teksta: KK “Vojvodina”

Reakcija na Članak

Podeli na Facebook

Dobrodošli na zvaničnu internet stranicu kuglaškog kluba Vojvodina, Novi Sad. Svim simpatizerima kluba i ljubiteljima kuglanja želimo ugodan boravak na našoj stranici.

© Copyright 2020. Sva prava zadržana.
Stranicu skrojio FusionIdea.

NAVIGACIJA