Nakon tri godine Todorović Nemanja napustio Vojvodinu

  • VESTI
  • 13/06/2023
  • 1034 PREGLEDA
Nakon tri godine Todorović Nemanja napustio Vojvodinu

Novi Sad, 12. JUN 2023. GODINE
Autor teksta: KK “Vojvodina”


Izveštaj:

Posle tri uspešne sezone došlo je vreme za rastanak između KK Vojvodine i Todorović Nemanje. Nemanja je odlučio da u letnjem prelaznom roku promeni boje dresa i da se vrati u svoj matični klub kako bi takmičarsku sezonu 2023/2024 započeo u redovima KK Banata iz Zrenjanina.

Nemanja je za ovo vreme sakupio 58 nastupa za Vojvodinu u svim ekipnim takmičenjima (Super Liga, kup Srbije i Međunarodni kup) i u proseku je obarao 568.02 čunja. U Super ligi osvojio je jednu srebrnu medalju, u Kupu Srbije srebro i bronzu, a šlag na tortu u njegovoj dosadašnjoj karijeri definitivno je osvajanje srebrne međunarodne medalje u NBC kupu sa našom ekipom 2021. godine.

Povodom njegovog odlaska, KK Vojvodina izdala saopštenje koja glasi:

Želimo da ti se zahvalimo na svemu što si uradio za Kuglaški klub Vojvodinu tokom tvog boravka u našem kolektivu. Bio si deo generacije koja je osvojila najveće evropsko priznanje u istoriji kluba, i tvoj doprinos u tome bio je neizmerno velik.

U tri godine provedene u klubu, pokazao si izuzetan talenat, trud i predanost. Tvoja sposobnost da se suočiš sa izazovima, kao i tvoja želja za napretkom, inspirisali su i motivisali ostale saigrače.

Iako više nisi deo našeg tima, želimo da znaš da će tvoje ime i prezime biti upisano u istoriju Kuglaškog kluba Vojvodina. Želimo ti sve najbolje u budućoj karijeri i nadamo se da ćeš ostvariti sve svoje ciljeve i snove.

Takođe, želimo da ti damo na znanju da se uvek možeš vratiti u naš klub, gde ćeš uvek biti dobrodošao. Tvoja veza sa klubom nikada neće biti prekinuta, a mi ćemo uvek pratiti tvoje uspehe sa ponosom.

Još jednom, hvala vam na svemu što si uradio za Kuglaški klub Vojvodina. Želimo ti puno sreće i uspeha u svim budućim poduhvatima.


KK VOJVODINA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOK-U ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAM-U

Autorska Prava

Tekst i fotografije objavljene u ovom članku, su vlasništvo kuglaškog kluba “Vojvodina”, Novi Sad. Korišćenje sadržaja bez prethodne usmene ili pismene saglasnosti kluba je STROGO ZABRANJENO.

Autor Teksta: KK “Vojvodina”

Reakcija na Članak

Podeli na Facebook

Dobrodošli na zvaničnu internet stranicu kuglaškog kluba Vojvodina, Novi Sad. Svim simpatizerima kluba i ljubiteljima kuglanja želimo ugodan boravak na našoj stranici.

© Copyright 2022. Sva prava zadržana.

NAVIGACIJA