Međunarodni prijateljski dvomeč sa ekipom Revite u Banjaluci

  • VESTI
  • 24/07/2019
  • 698 PREGLEDA
Međunarodni prijateljski dvomeč sa ekipom Revite u Banjaluci

U susret početku priprema za predstojeću sezonu, naši kuglaški prijatelji iz Banjaluke, KK Revita uručila nam je poziv da budemo njihovi gosti radi odigravanja dve prijateljske utakmice 31. Avgusta i 1. Septembra što smo mi i prihvatili. O samom klubu, kuglaška javnost na ovim prostorima je dobro upoznata, radi se o najtrofejnijem klubu u BiH, prošlogodišnjem učesniku Svetskog kupa i Lige šampiona koja u narednu sezonu ulazi znatno pojačana za dugogodišnjeg reprezentativca BiH, Muamerom Bešićem i ambicijama da u najmanju ruku ponovi uspeh iz prethodne sezone u kojoj su osvojili prvenstvo BiH i kup RS. KK Revita, organizacijom unutar kolektiva i promocijom samog sporta na društvenim mrežama može biti primer kluba koji reprezentuje ovaj sport na pravi način.

Prva utakmica je na programu 31. Avgusta sa početkom od 16:00h na kuglani “Borik” u Banja luci, dok je druga utakmica na programu 01. Septembra na novootvorenoj kuglani u Prijedoru sa početkom od 10:00h.

Ovaj dvomeč, biće ujedno i odlična prilika da u našoj ekipi debituje igrač koji je obeležio prelazni rok u Srbiji, Baranj Čongor i njegov bivši saigrač iz prošle sezone i aktuelni prvak Srbije, Slobodan Simonović a samim tim odlična prilika našoj ekipi da počne sa adaptacijom na nove saigrače.

KK REVITA – LIČNA KARTA

Uspesi:
Šampion BIH: 2005, 2016, 2018, 2019
KUP RS: 2013, 2014, 2015, 2016, 2019
KUP BIH: 2011, 2013, 2014
Svetski kup 2018: 7. mesto

Igrači:
Đorđe Paštar
Vladimir Gurešić
Siniša Andrić
Slavko Prijić
Željko Vajkić
Mladen Džajić
Muamer Bešić
Đorđe Mandić
Andrej Prijić
Nikola Brković

Trener:
Čedo Andrić

Facebook stranica kluba:
https://www.facebook.com/revita.banjaluka/

Autorska Prava

Tekst i fotografije objavljene u ovom članku, su vlasništvo kuglaškog kluba “Vojvodina”, Novi Sad. Korišćenje sadržaja bez prethodne usmene ili pismene saglasnosti kluba je STROGO ZABRANJENO.

Autor Teksta: KK “Vojvodina”

Reakcija na Članak

Podeli na Facebook

Dobrodošli na zvaničnu internet stranicu kuglaškog kluba Vojvodina, Novi Sad. Svim simpatizerima kluba i ljubiteljima kuglanja želimo ugodan boravak na našoj stranici.

© Copyright 2020. Sva prava zadržana.
Stranicu skrojio FusionIdea.

NAVIGACIJA