Medijska kuća “021” postala je zvanični medijski pokrovitelj Vojvodine!

  • VESTI
  • 24/09/2019
  • 428 PREGLEDA
Medijska kuća “021” postala je zvanični medijski pokrovitelj Vojvodine!

Danas je došlo do realizacije saradnje na obostrano zadovoljstvo između dva imena koja su sinonim za grad Novi Sad i za samu pokrajinu. Medijska kuća “021” postaće zvanični medijski pokrovitelj našeg kluba! Pored samih izveštaja sa utakmica i novosti iz kluba koje će se objavljivati ponedeljkom, redakcija “021” će raditi reportaže sa utakmica koje budemo igrali na kuglani Spens.

Više o medijskoj kući “021”
Medijska kuća “021” izdavač je dva medija, Radija 021 koji se emituje na frekvenciji 92,2 MHz i Novosadskog informativnog portala 021 čiji je domen na internetu na veb adresi www.021.rs. Portal 021 je u julu 2019. premašio cifru od 6 miliona otvorenih stranica u toku meseca dokazujući da je već dve decenije najpopularniji i najuticajniji medij u Novom Sadu i okolini, ali je ujedno i najvažniji izvor informacija iz Vojvodine za sve nacionalne i regionalne medije.

U proseku sajt 021.rs čita 700.000 ljudi tokom meseca, a vesti sa portala 021 svakodnevno prenose najveći nacionalni mediji poput RTS, Blica, Kurira, B92, Večernjih novosti, Telegrafa, Monda, regionalni Index, Klix, Vijesti, itd. ali i ugledni internacionalni mediji poput BBC, Guardian, Deutsche welle. Uz Radio 021, najslušaniju novosadsku radio-stanicu među populacijom koja je starija od 25 godina, medijska kuća “021” uživa veliki ugled i ima daleko najveći uticaj na javnost Novog Sada i okoline.

POSETITE SAJT FACEBOOK STRANICA YOUTUBE KANAL

Autorska Prava

Tekst i fotografije objavljene u ovom članku, su vlasništvo kuglaškog kluba “Vojvodina”, Novi Sad. Korišćenje sadržaja bez prethodne usmene ili pismene saglasnosti kluba je STROGO ZABRANJENO.

Autor Teksta: Vraneš Milan

Reakcija na Članak

Podeli na Facebook

Dobrodošli na zvaničnu internet stranicu kuglaškog kluba Vojvodina, Novi Sad. Svim simpatizerima kluba i ljubiteljima kuglanja želimo ugodan boravak na našoj stranici.

© Copyright 2019. Sva prava zadržana.
Stranicu skrojio FusionIdea.

NAVIGACIJA