Kompanija ImageSport podržava crveno-belu priču i u ovoj sezoni!

  • VESTI
  • 25/09/2019
  • 1499 PREGLEDA
Kompanija ImageSport podržava crveno-belu priču i u ovoj sezoni!

Drugu godinu zaredom, Novosadska kompanija za izradu sportske opreme ImageSport, biće glavni robni pokrovitelj kluba. Kao i u protekloj sezoni, ova kompanija nam je izradila opremu vrhunskog kvaliteta, a sam nivo profesionalizma koji su svi u kompaniji pokazali prema našem klubu može samo da služi kao primer. Prošlogodišnja saradnja je rezultirala odličnim odzivom kuglaških klubova da se na ličnom primeru opredele za izradu opreme u ovoj kompaniji a naš klub će nastojati da promoviše sve vrednosti ove kompanije i u tekućoj, superligaškoj sezoni.

Vlasnica kompanije, Izabela Babić o kompaniji kaže:
“Proizvodimo mušku, žensku i dečiju sportsku opremu po narudžbini u skladu sa željama naših klijenata (boje, veličine, štampa). Sve dresove proizvodimo od najkvalitetnijeg dry-fit materijala koji ima izuzetnu apsorpcionu moć i znoj upija kao sunđer. Ovaj materijal koriste najveći svetski proizvođači sportske opreme kao što su Nike, Adidas, Joma, itd. Veliku lepezu naših modela, pored vrhunskog kvaliteta, odlikuje i savremeni dizajn i pristupačne cene. Dresove proizvodimo u dve tehnološke i cenovne kategorije. Prva se odnosi na klasične, šivene dresove, dok se druga odnosi na dresove koji se proizvode u sublimaciji. Što se trenerica tiče, proizvodimo ih od acetata, mikrofibera ili pamuka.


ImageSport:
Bulevar Vojvode Stepe 28, 21000 Novi Sad
021/6400-085, 6401-961, 6401-963
Ponedeljak-Petak 08h-16h

POSETITE SAJT FACEBOOK STRANICA INSTAGRAM STRANICA

Autorska Prava

Tekst i fotografije objavljene u ovom članku, su vlasništvo kuglaškog kluba “Vojvodina”, Novi Sad. Korišćenje sadržaja bez prethodne usmene ili pismene saglasnosti kluba je STROGO ZABRANJENO.

Autor Teksta: Vraneš Milan

Reakcija na Članak

Podeli na Facebook

Dobrodošli na zvaničnu internet stranicu kuglaškog kluba Vojvodina, Novi Sad. Svim simpatizerima kluba i ljubiteljima kuglanja želimo ugodan boravak na našoj stranici.

© Copyright 2019. Sva prava zadržana.
Stranicu skrojio FusionIdea.

NAVIGACIJA