Gajin Dragan sa 599 do završnice pojedinačnog državnog prvenstva

  • VESTI
  • 25/02/2019
  • 530 PREGLEDA
Gajin Dragan sa 599 do završnice pojedinačnog državnog prvenstva

Na kuglani “Alimenta”, održano je pojedinačno prvenstvo Srbije za seniore (top 32). Najbolji rezultat na današnjem prvenstvu Srbije, ostvario je Živković Stevan (657) iz KK “Spartak 024”, drugo mesto zauzeo Trifunović Dejan (641) iz KK “Metalac”, dok je treće mesto pripalo Simonović Slobodanu (631), igraču KK “Beograd”.

Naš klub, nakon odustanka prošlogodišnjeg prvaka Srbije Kresović Zdravka, nastupio je Gajin Dragan kao prva rezerva i ispunio je očekivanja svih nas u klubu – plasirao se na završnicu prvenstva Srbije kao petnaestoplasirani sa rezultatom 599, gde će u osmini finala odmeriti snage protiv drugoplasiranog na ovom prvenstvu, Trifunović Dejana, igrača Metalca iz Gornjeg Milanovca. Osmina i četvrt finale na programu je 06.04.2019 na kuglani SC “Banjica” u Beogradu a našem Gajin Draganu želimo puno uspeha u narednom nastupu.

REZULTATI POJEDINAČNOG PRVENSTVA SRBIJE
KOSTUR ZAVRŠNICE POJEDINAČNOG PRVENSTVA SRBIJE

Autorska Prava

Tekst i fotografije objavljene u ovom članku, su vlasništvo kuglaškog kluba “Vojvodina”, Novi Sad. Korišćenje sadržaja bez prethodne usmene ili pismene saglasnosti kluba je STROGO ZABRANJENO.

Autor Teksta: KK “Vojvodina”

Reakcija na Članak

Podeli na Facebook

Dobrodošli na zvaničnu internet stranicu kuglaškog kluba Vojvodina, Novi Sad. Svim simpatizerima kluba i ljubiteljima kuglanja želimo ugodan boravak na našoj stranici.

© Copyright 2020. Sva prava zadržana.
Stranicu skrojio FusionIdea.

NAVIGACIJA