Aktuelni prvak Srbije, Slobodan Simonović je novi igrač Vojvodine!

  • VESTI
  • 20/06/2019
  • 754 PREGLEDA
Aktuelni prvak Srbije, Slobodan Simonović je novi igrač Vojvodine!

Aktuelni pojedinačni prvak Srbije, igrač koji je ponikao u Zrenjaninskom Banatu i u prošloj sezoni branio boje Beograda, drugo je pojačanje nakon Čongor Baranja koje će postati član našeg kluba. Radi se o igraču koji je kuglaškoj javnosti u Srbiji veoma dobro poznat, kao igrač koji dugi niz godina igra na visokom nivou. Kao junior, osvojio je sve značajna takmičenja u Srbiji dok je sa juniorskom reprezentacijom dva puta postao svetski ekipni prvak. Pre dva meseca, po prvi put u svojoj kuglaškoj karijeri okitio se zlatnom medaljom i postao prvak Srbije u pojedinačnoj konkurenciji, dok je u kombinaciji bio drugi. Zanimljivo je istaći da će dolaskom Simonovića, Vojvodina biti ekipa sa četiri pojedinačna prvaka države (Saša Juhas dvaput, Baranj Čongor jedanput, Zdravko Kresović jedanput i Slobodan Simonović jedanput).

Simonović je rođen 03.05.1989. godine u Zrenjaninu, i “dete” je Banata, u kojem je načinio svoje prve kuglaške korake 2003. godine. Prošlu sezonu, nosio je dres Beograda, nakon kojeg je zajedno sa klupskim kolegom Baranjem odlučio da “uskoči” u crveno-beli brod koji će u narednoj i narednim sezonama ploviti putem velikih ambicija.

SLOBODAN SIMONOVIĆ KROZ BROJKE

Lični rekord:
654 čunjeva (Apatin, Banja Junaković)

Pojedinačni prvak Srbije:
2019.

Juniorski ekipni prvak sveta:
2010, 2012.

Dovođenjem Slobodana Simonovića i Čongor Baranja, uprava kluba je i zvanično završila junski prelazni rok i to na više nego uspešan način. U klub su dovedene osobe koje mimo kuglaških kvaliteta poseduju one najbitnije – ljudske i grupa ljudi koja se trenutno nalazi u sastavu kluba biće nadamo se kostur ekipe u narednim godinama.

Dobrodošao u crveno-belu porodicu Slobodane!

Autorska Prava

Tekst i fotografije objavljene u ovom članku, su vlasništvo kuglaškog kluba “Vojvodina”, Novi Sad. Korišćenje sadržaja bez prethodne usmene ili pismene saglasnosti kluba je STROGO ZABRANJENO.

Autor Teksta: KK “Vojvodina”

Reakcija na Članak

Podeli na Facebook

Dobrodošli na zvaničnu internet stranicu kuglaškog kluba Vojvodina, Novi Sad. Svim simpatizerima kluba i ljubiteljima kuglanja želimo ugodan boravak na našoj stranici.

© Copyright 2020. Sva prava zadržana.
Stranicu skrojio FusionIdea.

NAVIGACIJA